Kilojoulez Werkwijze Tarieven Actueel & agenda Contact Dit ben ik
Werkwijze

Kennismakingsgesprek

Je maakt geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken we jouw hulpvraag en verwachtingen. Ik vertel iets over mijzelf en we nemen praktische zaken door. Als jouw consulent vind ik het belangrijk dat er een wederzijdse klik is.

Personal Coaching:

Tijdens de intake analyseren we jouw huidige leef- en voedingspatroon. We nemen je persoonlijke situatie door en bespreken je voedingsvoorkeuren. We meten je gewicht, BMI en vetpercentage. Op basis van de informatie uit de intake ontwikkelen we een gezonder eetpatroon en levensstijl die goed bij je past. De consulten volgen elkaar wekelijks op.

Groepscursus Fit & Slank:

In de eerste cursus leggen we het accent op het ontwikkelen van een gezondere levensstijl, met als belangrijk aspect een gezonde voeding. De cursus is opgebouwd uit het ontwikkelen van een bewust voedingspatroon, voldoende beweging en verandering in gedrag en gewoontes.
In de eerste 4 lessen zijn het een scala van onderwerpen: meten is weten, sport en gezondheid, analyse eetpatroon, vocht en vezels, let op vet etc. terwijl er in de laatste lessen iets meer interactie is met de groep en meer ruimte voor vragen en discussie. In de (2) vervolgcursussen komen er, naast een weegmoment en een “peptalk”, veel nieuwe onderwerpen aan bod: voedingsvezel, cholesterol, additieven, vitamines, mineralen, zoetstoffen etc.

Wegen en Meten

Een kort moment voor jezelf om te controleren of jij nog steeds op jouw ideale streefgewicht zit. Dit is geen verplichting. Maar kan wel een goede stok achter de deur zijn om jouw nieuwe levensstijl vol te houden.

Algemene voorwaarden - Privacyverklaring

Werkwijze